Vores bobestyrere er blevet medlem af mærkningsordningen ”Trygt Boskifte”.

Et boskifte opleves af mange som en svær og uoverskuelig proces. Når du vælger et advokatfirma, som er medlem af ”Trygt Boskifte”, er du garanteret et gennemskueligt og trygt boskifte.

Hos Advokatgruppen sørger vi altid for, at du får et boskifte af højeste kvalitet. Vi er derfor stolte af at være medlem af en ordning, som sikrer klarhed, når du skal igennem et boskifte.

“For mig som bobestyrer er det vigtigt, at arvingerne altid
føler sig godt orienteret om det forventede forløb, aktuel status og næste skridt”
Katrine Louise Borghesi Mogensen, bobestyrer hos Advokatgruppen

Hvad er mærkningsordningen ”Trygt Boskifte”?

Mærkningsordningen ”Trygt Boskifte” arbejder med at kvalitetssikre arbejdet, som bobestyrere udfører.

Med mærkningsordningen forpligter bobestyreren sig til at følge nogle konkrete retningslinjer samt i sin rådgivning at give arvingerne de oplysninger, der skal til for at skabe overblik over processen. Dette sker helt konkret ved, at bobestyreren forpligter sig til at følge en tjekliste, der er udviklet på baggrund af drøftelser mellem Danske Advokater og Justitsministeriet.

Med “Trygt Boskifte” får bobestyrer en række værktøjer i forhold til rådgivningen vedrørende dit boskifte. Den indeholder f.eks. en overskuelig tidslinje over det typiske forløb ved et boskifte. Tidslinjen giver et overblik over dit boskifte, og giver dig som arving en forståelse for det foreliggende forløb. Den skaber overblik for dig og kommer mange frustrationer i forkøbet. På den måde bliver du bedre klædt på i forhold til det kommende boskifte, og tidslinjen giver dig en bedre forståelse for, hvad et boskifte egentlig går ud på.

Hvorfor er vi en del af mærkningsordningen?

Hos Advokatgruppen sørger vi for, at du altid får juridisk rådgivning af høj faglig kvalitet samtidig med, at vi ønsker at skabe størst mulig gennemsigtighed i forhold til processen.  Vi yder vores ypperste for, at du har tillid til vores arbejde, og derfor er vi blevet medlem af ”Trygt Boskifte”.

Hvorfor er det en fordel for dig som klient?

Mærkningsordningen fungerer som et tryghedsstempel for dig ved dit boskifte. Som en del af mærkningsordningen er du som arving sikret, at vi følger konkrete retningslinjer, som er udstedt af Danske Advokater og Advokatsamfundet. Advokatsamfundet er uafhængig brancheorganisation, som alle advokater har pligt til at være medlem af. Danske Advokater er en frivillig brancheforening, som vi i Advokatgruppen også er medlem af. Ordningen er udarbejdet i tæt samarbejde mellem Danske Arveretsadvokater og de to nævnte brancheorganisationer. Det samarbejde, som er indgået i udarbejdelsen af mærkeordningen mellem ovenstående store brancheorganisationer, er et kvalitetsstempel for dig som arving.

Læs mere om ordningen her.

Vores bobestyrere Jørgen Merrild Bie, Martin Høj Lauridsen og Katrine Borghesi Mogensen er alle medlem af “Trygt Boskifte”. Har du behov for hjælp fra en af vores autoriserede bobestyrere, kan du kontakte os på 70101330 eller ved at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside.

 

Katrine Borghesi Mogensen advokat testemente dødsbobehandling familieret
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!