Advokat i Fredericia

Advokatgruppen – Fredericia
Danmarksgade 8
7000 Fredericia
70 10 13 30
kontakt@advokatgruppen.dk

OBS: Vores kontorer holder lukket i ugerne 29 og 30. Vi kan derfor tidligst besvare din henvendelse mandag d.29/7-2024.

Rigtig god sommer!

 

Advokat i Fredericia

Advokatgruppen består af et samlet hold på mere end 50 medarbejdere fordelt på vores tre kontorer i Østjylland. Står du og mangler en advokat i Fredericia, som har stor indsigt i alt fra erhvervsstrafferet til boligrådgivning, der samtidig har kendskab til lokalområdet? Så er du landet på det rette sted. Vores advokater står altid klar til at hjælpe dig med din sag, og hos os vil du opleve en personlig omsorg for din sag. I Fredericia er vores advokater specialister i flere forskellige retsområder, hvilket betyder, at du kan møde erfarne og kompetente advokater inden for selskabsret, konkurs og insolvens, strafferet og fast ejendom. Som noget helt specielt har vores advokater i Fredericia også erfaring med tungvognsområdet.

Find os på hjørnet af Danmarksgade og Vendersgade

Vores kontor ligger centralt i Fredericia og kun et stenkast fra byens voldanlæg, tæt på Landssoldatpladsen og Danmarks Porten. Danmarksgade er en af Fredericias historiske gader, som kan føres tilbage til byens etablering som fæstning i 1650. Vidste du f.eks., at under bombardementet af byen omkring palmesøndag i 1864 nedbrændte mange af gadens bygninger?

I dag finder du vores kontor placeret på hjørnet af Danmarksgade og Vendersgade, så du skal ikke tøve med at kigge ind forbi i det nyrenoverede kontor på første- og andensalen på adressen Danmarksgade 8.

Ankommer du i bil? Så er der heldigvis gode parkeringsmuligheder på parkeringspladserne, der er placeret i nærheden af os, f.eks. kan du parkere i Kirkestræde eller Vendersgade/Nørre Voldgade.

Lad os hjælpe dig med din sag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at booke dit første møde. Du kan se vores åbningstider nedenfor, og tøv ikke med at komme forbi til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan rådgive dig. Har du flere spørgsmål? Så kan du kontakte os direkte på 70 10 13 30 eller sende os en mail på kontakt@advokatgruppen.dk

Åbningstider for Advokatgruppens kontor i Fredericia:

Mandag 8:00 – 16:00
Tirsdag 8:00 – 16:00
Onsdag 8:00 – 16:00
Torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 15:00
Michael Sønderskov Fredericia advokat Advokatgruppen strafferet
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!