Samfundsansvar

Advokatgruppen tager ansvar

Hos Advokatgruppen tager vi ansvar for vores fælles verden, og vi yder en indsats for at gøre en forskel. Herunder kan du læse nogle af de initiativer, som vi er en del af.

Du kan også læse om de organisationer, som vi er en del af i forhold til vores virke som advokatfirma. Vi er medlem af flere forskellige organisationer, som har til fælles at sikre troværdighed og sikre, at advokatbranchen har samfundsansvar og handler etisk korrekt.

MULTILAW

Advokatgruppen er den danske del af et af de største og mest anerkendte globale advokatnetværk, Multilaw, der tæller over 8.000 advokater verden rundt.

Ingen CO2
CO2 Neutral Website

Advokatgruppen støtter projektet “Ingen Co2“. Hjemmesider udleder CO2, når hjemmesidernes besøgende bruger strøm til deres computer, der viser hjemmesiden. Projektet “Ingen CO2″ skaber CO2-reduktioner ved deltagelse i CO”-reducerede projekter.

Børne Diabetes Type 1

Hos advokatgruppen støtter vi boernediabetes.dk. Organisationen har til formål at indsamle og uddele midler til forskning af type 1 børnediabetes. Vi støtter organisationen, fordi vi ønsker at der skal udbredes viden om denne sygdom, så vi i fremtiden bedre kan hjælpe de sygdomsramte børn.

CSR-Mærket

Advokatgruppen har CSR-Mærket. CSR-Mærket bliver tildelt virksomheder, der laver initiativer som tilgodeser samfundet og virksomheders interessenter. Eksempler på initiativer kan være medarbejdernes arbejdsvilkår, sociale vilkår, klima og miljø. Med CSR-Mærket sætter vi fokus på CSR, og vores ønske om at gøre en forskel.

Advokatsamfundet

advokatsamfundet advokat advokatgruppen

Advokatsamfundet er en organisation der består af alle ca. 6.000 advokater i Danmark. Alle advokater i Danmark skal ifølge retsplejeloven være medlem af Advokatsamfundet, og det er Advokatgruppen naturligvis også. Advokatsamfundet fører bl.a. tilsyn med advokaterne og sikrer, at kunderne bliver behandlet ordentligt.

Danske Advokater

Danske Advokater advokatgruppen Horsens Fredericia og Århus

Danske Advokater er de danske advokatvirksomheders brancheforening, der repræsenterer mere end tre fjerdedele af alle de advokater og advokatfuldmægtige, der er beskæftiget i en advokatvirksomhed. Alle Advokatgruppens advokater er medlem.

AdvokatKODEKS

Advokatgruppen tiltrådte i 2017 advokatKODEKS og arbejder herigennem bl.a. med fem elementer:

  • Åbenhed
  • Social ansvarlighed
  • Håndtering af etiske dilemmaer
  • Fokus på kunder og medarbejdere
  • Mangfoldighed og diversitet

Danske Familieadvokater

Danske familieadvoakter

Danske Familieadvokater (DFA) er en landsdækkende forening af højt specialiserede familieretsadvokater, som Advokatgruppen er medlem af. Bl.a. via DFA er vi altid up-to-date med seneste nyt på familieretsområdet.

 

Danske Insolvensadvokater

Medlemskabet af Danske Insolvensadvokater sikrer løbende faglig opdatering, i form af nyt om det lovforberedende arbejde, ændring i retsgrundlaget, retspraksis.
Vores rådgivning er derfor altid up-to-date og på det højeste faglige niveau.

Danske Miljøadvokater

Danske Miljøadvokater er en forening af advokater, der beskæftiger sig med rådgivning om miljøet. Medlemskabet sikrer og højner vores faglige niveau inden for miljørettens område.

Trygt Boskifte

Trygt boskifte advokat

Vores bobestyrere Jørgen Merrild Bie, Martin Høj Lauridsen og Katrine Borghesi Mogensen er blevet medlem af mærkningsordningen ”Trygt Boskifte”. Hos Advokatgruppen sørger vi altid for, at du får et boskifte af højeste kvalitet. Vi er derfor stolte af at være medlem af en ordning, som sikrer klarhed, når du skal igennem et boskifte.
advokat nicolai brommann carøe erhvervsret entreprise
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!