Esport

Selv den bedste esportsspiller har brug for et stærkt team

Esport pryder efterhånden vores hverdagsbillede og er en af de hurtigst voksende sportsgrene. Sporten har set en nærmest eksplosiv interesse i løbet af de seneste år, med mange dygtige spillere i feltet. Uanset om man er spiller, klub, sponsor, investor, forening eller andet inden for esport er det vigtigt, at de juridiske forhold er på plads.

Det er aldrig optimalt at køre en ”Eco round”, som det hedder inden for esporten, hvor der spares på (det virtuelle) udstyr. Dog er det særligt vigtigt, at man netop ikke sparer på rådgivningen inden for det juridiske område. Man kan hverken give spillet, dommeren, ”admin” eller udstyret skylden for, at man ikke har sikret sig juridisk. Hos Advokatgruppen har vi specialiserede epsortsadvokater, som kan tilbyde juridisk rådgivning af høj kvalitet i øjenhøjde.

Hvis du vil læse mere om vores rådgivning inden for esport, kan du besøge vores side esportsadvokaten.dk

Advokater med speciale inden for esport

Vores juridiske rådgivning svarer til et ”Full Buy”. Det gør, at man er bedst mulig rustet til at begå sig i esportsverdenen. Så vælger man selv, om man efterfølgende, eksempelvis i FIFA vælger at parkere bussen i en 5-3-2 formation. Eller om man stormer ”B” via ”banana” i CS:GO.

Vores esport advokater har i høj grad fingeren på pulsen og følger nøje med i udviklingen af esport. Med vores særlige indsigt og interesse i esport, herunder gennem vores repræsentation og samarbejde med esportsklubber, spillere, foreninger, sponsorer og investorer, vil vores specialiserede esport-team kunne bistå med rådgivning inden for alle facetter af esport.

Uanset om man allerede er professionel esportspiller, eller om man står til at få sin første esportskontrakt, er der mange ting, som hverken agenter, venner og/eller bekendte vil opdage eller sikre en imod. Vi opfordrer yngre esportspillere til at inddrage forældre eller lignende, da det har en god effekt på hjemmefronten. Også selvom man måske allerede tidligere har inddraget dem ved køb af eksempelvis ”Coins” eller ”Skins”.

Sponsor for e-sportshold

Som sponsor og/eller investor i esport, er vi klar over, at du kan have svært ved at sætte sig grundigt ind i, hvordan du skal investere. Herunder hvilke faldgruber der er. Hos Advokatgruppen vil du som sponsor og investor samtidig opleve, at vi vil kunne fungere som sparringspartner om tendenser, spillere, klubber, foreninger og turneringer, grundet vores indgående kendskab til esport. Derudover kan vi selvfølgelig assistere med vores juridiske rådgivning,

Tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål vedrørende de juridiske aspekter af esport. Vi tager naturligvis gerne en indledende drøftelse uden beregning, så der er ikke nogen god grund til ikke at tage kontakt til os.

Husk den gode tone på nettet – GLHF.

Dan Dahl Rahimian esportsadvokaten esport
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!