Kontakt os

Ring 70 10 13 30

Mail til kontakt@advokatgruppen.dk

 

Gratis indledende samtale

 

Vores receptionist er klar ved telefonen – og hjælper dig straks videre!

Telefon: 70 10 13 30

Mail: kontakt@advokatgruppen.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende og gratis samtale om dit behov for en advokat. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med dig sag.

Åbningstider for receptionen

Mandag: 8.30-16.00

Tirsdag: 8.30-16.00

Onsdag: 8.30-16.00

Torsdag: 8.30-16.00

Fredag: 8.30-15.00

Her kan du finde vores kontorer

lokationHorsens

På vores kontor i Horsens finder du 30 dedikerede specialister inden for de fleste retsområder. Vi samarbejder gerne på tværs af afdelinger, hvilket altid kommer til gode for vores klienter. Læs mere om vores kontor i Horsens her.

lokationFredericia

I Fredericia er vores kontor placeret centralt i byen. Her finder du 10 erfarne advokater og advokatsekretærer, som har stort lokalt kendskab. Du kan læse mere om vores kontor i Fredericia her.

lokationAarhus

Vores team i Aarhus er placeret lige ved Dok1, hvilket er centralt i byen. Her finder du 10 dygtige advokater og advokatsekretærer, som har stort lokalt kendskab. Du kan læse mere om vores kontor i Aarhus ved at klikke her. 

Sikker mail

off@advokatgruppen.dk

Persondata

Hvis du ønsker at blive kontaktet af Advokatgruppen, bedes du oplyse navn, telefonnummer og e-mailadresse.

Hvis du indtaster og afsender dine kontaktoplysninger, giver du samtidig samtykke til, at Advokatgruppen må bruge oplysningerne til at kontakte dig i forbindelse med din henvendelse.

Ved indsendelsen af dine oplysninger vil Advokatgruppen, Emil Møller Gade 41B, 8700 Horsens, CVR.nr. 37158267, behandle dine persondata og bliver dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.

Retsgrundlaget for behandlingen af dine kontaktoplysninger i form af navn, telefon og e-mailadresse er gennemførelsen af foranstaltninger, der træffes på den registreredes anmodning forud for indgåelsen af en kontrakt, jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.

Du bedes undlade at angive nogen følsomme personoplysninger, eksempelvis om helbred eller fagforening, i din henvendelse. Hvis du har indtastet og sendt os følsomme personoplysninger, behandler vi disse på baggrund af dit samtykke, som fremkommer ved, at du frivilligt har indtastet og afsendt oplysningerne til os, jf. persondataforordningens artikel 9, stk. 2, litra a.

Alle oplysninger behandles fortroligt, og sendes ikke udenfor EU.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, hvorefter dine oplysninger vil blive slettet.

Du har også andre rettigheder, bl.a. ret til at få slettet eller rettet dine oplysninger, og kan se nærmere herom ved at klikke på dette link, der informerer om vores persondatapolitik: https://advokatgruppen.dk/om-advokatgruppen/persondatapolitik/

Hvis du vil udnytte en eller flere af dine rettigheder, bedes du kontakte os på e-mail kontakt@advokatgruppen.dk .

Du kan klage over behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk.

Vores sociale medier

Du er velkommen til at følge os på vores sociale medier, hvor vi løbende skriver om relevante emner.

Line Padetzski Markedsføring marketingchef Advokatgruppen
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!