Advokat i Horsens

Advokatgruppen – Horsens
Emil Møllers Gade 41 B, 1.
8700 Horsens
70 10 13 30
kontakt@advokatgruppen.dk

Advokat i Horsens

Vi er et samlet hold af mere end 50 medarbejdere, hvis primære opgave er, at hjælpe dig med din sag. Hvis du har brug for en advokat i Horsens med stort lokalt kendskab, så er du kommet til det rette sted. Mange af vores advokater er, og har længe været, bosat i Horsens og omegn. Advokatgruppen blev stiftet i 1987 – så du kan forvente mange års erfaring.

Du er selvfølgelig velkommen til at besøge vores kontorer i Fredericia og Aarhus, og hvis du er placeret et andet sted i landet – så kan vi også sagtens komme til dig.

Let at komme til og gratis parkering

Advokatgruppen Horsens har til huse i Bastian-bygningen, som oprindeligt var et fabriksanlæg.

Bygningen, der er fredet, opførtes af lensgreve Frijs af Frijsenborg i 1875 og udbyggedes i årene frem til 1936. Den har tidligere huset bl.a. en trævarefabrik og en telefonfabrik.

Adressen er Emil Møllers Gade 41 B, 1. –  i Horsens’ centrum.

Der er gode parkeringsmuligheder lige omkring kontoret, der også ligger tæt på Horsens Banegård.

Advokatgruppen i Horsens er specialiserede i mange forskellige retssager, herunder civil- og strafferet, arbejdsret, familieret, fast ejendom, miljø og konkurs. Vi tilbyder også ekspertise og vejledning inden for andre emner som f.eks. kontrakter, testamenter og andre juridiske dokumenter. Vi har et stærkt team af løsningsorienterede advokater, som er klar til at hjælpe dig med at løse dine juridiske problemstillinger på en effektiv og professionel måde.

Kontakt os i dag og book dit første møde

Du er altid velkommen til at kontakte os på 70 10 13 30 eller ved at udfylde kontaktformularen på siden her. Du kan se vores åbningstider nedenfor, og i dette tidsrum kan du altid få hjælp hos os. Vi er specialister indenfor selskabsret, testamente, erstatning, hushandler, og flere retsområder. Vi kan hjælpe dig, uanset om du har brug for hjælp indenfor privatret eller erhvervsret.

Åbningstider for Advokatgruppens kontor i Horsens:

Mandag   8:00 – 16:00
Tirsdag    8:00 – 16:00
Onsdag    8:00 – 16:00
Torsdag   8:00 – 16:00
Fredag     8:00 – 15:00

Hvad er en advokat?

En advokat er en professionel konsulent, der håndterer juridiske spørgsmål og problemstillinger. De kan også bistå med rådgivning og vejledning om juridiske emner. Advokater har lavet juridiske uddannelser og har ofte mange års erfaring med forskellige aspekter af lov og ret. Det gør dem til eksperter på området og gør dem i stand til at rådgive og repræsentere deres klienter. Advokater bistår ofte klienter med at forberede retssager, udfylde juridiske dokumenter og forhandle forlig.

Hvorfor skal du vælge en advokat med lokalt kendskab til Horsens?

Vores advokater har lokalt kendskab til Horsens, og kan hjælpe dig med at navigere det lokale miljø og følge de fremsatte retningslinjer for området – både på kort sigt og lang sigt. Det betyder, at vi har et dybere kendskab til området og kan give dig den mest nøjagtige vejledning. Lokal kendskab er også vigtigt, hvis du er involveret i en retssag i Horsens, da en advokat med det rette kendskab og erfaring kan hjælpe dig med at navigere det komplicerede retssystem. Advokatgruppen Horsens har mange års erfaring og et dybt kendskab til Horsens-området, hvilket gør os til det oplagte valg af advokat i Horsens.

Advokater i centrum af Horsens

Advokatgruppen Horsens er et professionelt advokatfirma med mange års erfaring og et højt niveau af kundetilfredshed. Vi har specialister inden for mange områder, herunder selskabsret, testamente, erstatning, hushandler, og flere retsområder. Vi tilbyder kompetent rådgivning og vejledning om juridiske spørgsmål, kompetent fremstilling af retssager, udfyldning af juridiske dokumenter og forhandling af forlig. Vi har også et stort netværk af professionelle samarbejdspartnere, så vi kan tilbyde dig den bedste løsning muligt. Vi prioriterer vores kunders behov og er altid klar til at hjælpe dig med at løse dine juridiske problemer. Vi har desuden et godt forhold til lokalområdet, hvilket betyder, at vi kan hjælpe dig med at navigere det komplicerede retssystem.

Hvad er prisen for en advokat i Horsens?

Når du skal bruge en løsningsorienteret advokat i Horsens, kan det være svært at vide, hvad prisen er. Prisen kan være meget forskellig afhængig af hvilken type sag advokaten skal håndtere. Det kan være, at den pris som skal betales for en retssag, er højere end prisen for at få lavet et testamente.
Uanset hvilken type sag, der er tale om, så sørger vores team af professionelle advokater for at give vores kunder en fair og rimelig pris, som er afstemt ud fra deres individuelle situation. Advokaterne tager altid tid til at lytte til kundens behov og sørger for, at prisen er passende.
Vores professionelle, specialiserede advokater har mange års erfaring, og vi kender vores kunder og deres behov. Det er derfor, vi er sikre på, at vi altid kan give vores kunder den bedste service til den bedst mulige pris.

Hvad kan Advokatgruppen i Horsens hjælpe erhvervskunder med?

Advokatgruppen i Horsens tilbyder professionel rådgivning til erhvervskunder på mange forskellige områder. Vi hjælper erhvervskunder med at udarbejde og revidere kontrakter, rådgive om konkurrencelov, gennemgå og revidere dokumenter og hjælpe med andre juridiske sager, der kan opstå i forbindelse med etablerede, nye og voksende virksomheder. Vi har et team af erfarne, engagerede og løsningsorienterede advokater som står klar til at hjælpe dig med dine erhvervsmæssige juridiske sager.

Få et tilbud fra en advokat i Horsens

Hos Advokatgruppen Horsens sørger vi altid for at give dig et pristilbud på forhånd, så du ved, hvad du skal forvente. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om uforudsete omkostninger og du kan nemt planlægge din økonomi omkring din retssag. Vi tilbyder også en gratis indledende samtale, hvor kunden har mulighed for at stille så mange spørgsmål som muligt. På den måde kan vores advokater sikre, at de har de nødvendige oplysninger til at tilbyde den bedste rådgivning og vejledning. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at løse dine juridiske problemer, og vores dedikerede medarbejdere har mange års erfaring og et højt niveau af kundetilfredshed. Det betyder, at du kan være sikker på at få den bedste advokat service til den bedste pris.

advokat nicolai brommann carøe erhvervsret entreprise
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!