Erhvervsstrafferet

Er virksomheden sigtet eller tiltalt? – kontakt os hurtigst muligt for den rigtige rådgivning 

Hvad er erhvervsstrafferet?

Erhvervsstrafferet er et af de bredeste strafferetlige områder. Det omfatter blandt andet sager om:

  • Moms
  • Afgifter
  • Udbytte
  • Samt ulovlige selskabskonstruktioner og ulovlige aktionærlån

Som sigtet skal du typisk bruge en advokat fra dag 1 med speciale og erfaring indenfor et kompliceret retsområde. Hvad gør du, når Skat og politiet en morgen står foran din virksomhed og beslaglægger hele bogholderiet, dine aktiver, computere, biler mv. Må de overhovedet det? Og hvordan skal din virksomhed fortsætte efter beslaglæggelsen?

Vi er et af få advokatkontorer i Danmark, der til fulde kan hjælpe dig indenfor erhvervsstrafferetten.

Hvornår kan du blive straffet?

Virksomheder bliver i stadigt stigende grad pålagt komplekse regelsæt fra både Folketinget, administrative myndigheder og EU. Reglerne fortolkes ofte imod almindelig virksomhedsmæssig fornuft og medfører alt for ofte store bødekrav, inddragelse af tilladelser og rettighedsfrakendelser.

Myndighederne, som fører kontrol med erhvervslivet, har et stort maskineri af jurister og specialister. De forventer, at virksomhederne som professionelle har komplet styr på den relevante lovgivning. Ofte kræves dokumentation i stort omfang med henvisning til administrative regler.

Hvis du er i tvivl om, der er begået overtrædelser i din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os med henblik på erhvervsstrafferet.

Sådan kan vi hjælpe dig

Som et full service advokatfirma, kan vi ikke kun stille specialister i strafferet til rådighed men også vores specialister i erhvervs- og selskabsret.

Vi kan derfor hjælpe dig med alle de udfordringer, der vil kunne forekomme for din virksomhed under en strafferetssag.

Som klient hos strafferet.dk har du en forsvarer med en stor erfaringspulje og et net af specialister at trække på, der – uanset opgavens erhvervsmæssige karakter, vil kunne rådgive dig fra dag 1.

Et eksempel kunne være en strafferets- og erhvervsadvokat, der sammen får ansvaret for din sag.

Er du blevet sigtet indenfor erhvervsstrafferet? Så husk følgende, når politiet kontakter dig:

  • Kontakt en advokat og oplys politiet, at vedkommende repræsenterer dig i sagen. Hos Advokatgruppen står vi altid klar til at hjælpe dig, og du kan kontakte os døgnet rundt på vores døgntelefon.
  • Insister på ikke at udtale dig, før du har talt med din advokat og fået den nødvendige vejledning.
  • Insister på, at der ikke må foretages ransagning eller beslaglæggelse, medmindre din advokat råder dig til at tillade det.

Få professionel rådgivning i erhvervsstrafferet

Der findes mange regler på området inden for erhvervsstrafferet, som kan være en jungle for virksomhedsejere. Det er her, vi kommer ind i billedet. Læs mere om erhvervsstrafferet på vores hjemmeside strafferet.dk eller kontakt os i dag til en gratis og uforpligtende samtale om dit behov for vores rådgivning.

Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!