Kontorer

Siden 1987

Advokatgruppen har eksisteret siden 1987 og er et veletableret firma med stort kendskab til advokatbranchen. Vi er et landsdækkende advokatfirma med kontor i Århus, Horsens og Fredericia. Selvom vi er stærkt repræsenteret i Østjylland, har vi stadig kunder i hele Danmark og i resten af verden.

Et engageret hold med en fælles passion

Hos Advokatgruppen møder du et engageret hold af kloge hoveder, der sammen har en fælles passion om at yde hjælp til vores kunder i øjenhøjde. Vi har specialister med specialer inden for flere forskellige områder. Så står du midt i en skilsmisse og har brug for et juridisk råd, så hjælper vi dig gerne. Måske står du med en juridisk problemstilling i forbindelse med oprettelse af en virksomhed? Så kontakt en af vores specialister inden for selskabsretten eller et af vores advokatkontorer i Horsens, Århus eller Fredericia. Vi hjælper dig gerne med en målrettet og kvalificeret rådgivning om alle privatlivets forhold. Søger du mere kompetent og værdiskabende rådgivning, som er skræddersyet til din virksomhed? Så hjælper vi dig også gerne inden for erhvervsretten.

Vores kultur

Vi er et værdibevidst advokatkontor, hvor kulturen er præget af stor begejstring for de opgaver som vi udfører. Vi tror på at medarbejderne er med til at skabe sjæl og liv på vores kontorer.  Derfor vægter vi et fællesskab højt. Som et moderne advokatkontor har vi fokus på samarbejde fremfor intern konkurrence. Vi vil skabe de bedste rammer for vores medarbejder og for vores kunder. Ved Advokatgruppen vil du opleve, at vi tager personlig omsorg for din sag.

Brug for hjælp?

Så ring 70 10 13 30 og få en venlig advokat i røret. Det koster ikke noget at spørge, og vi giver gerne et gratis råd, hvis det er alt, du har brug for. Du kan også følge vores engagerede advokater i Horsens, Århus og Fredericia på vores Instagram og Facebook.

 

 

advokat nicolai brommann carøe erhvervsret entreprise
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!