Markedsførings- og Immaterialret

Beskyt din virksomheds værdi

Din virksomheds immaterielle aktiver har stor betydning, og de definerer din virksomhed samt dine ydelser udadtil. Det er derfor vigtigt at have styr på dine rettigheder, men også din markedsføring, som er et vigtigt element, når du vil skabe et link mellem forbrugere og dine ydelser.

Hos Advokatgruppen har vi specialiserede advokater, som med glæde vil hjælpe dig med at beskytte din virksomheds rettigheder. Vi kan ligeledes hjælpe dig med at sikre, at din markedsføring overholder alle aspekter af markedsføringsloven.

Markedsføringsloven

I dag har du mange muligheder i forhold til at markedsføre din virksomhed. Du kan eksempelvis vælge at benytte sociale medier ved fx at bruge en influencer, eller andre digitale platforme. Du skal dog være opmærksom på, at markedsføring på sociale medier er i rivende udvikling, og denne hastende udvikling skaber større krav til din markedsføring. Især fordi der er et øget fokus på forbrugerbeskyttelse. Hos Advokatgruppen kan vi hjælpe dig med alt fra at overholde ”god markedsføringsskik” til at undgå ”skjult reklame”.

Ophavsret og design

Mange virksomheder oplever det at få en god ide, og kort tid efter har en konkurrent fået den samme gode ide. Hvordan skal man som virksomhed forholde sig i sådanne en situation, og hvad skal man gøre, når det sker med omvendt fortegn? Uanset hvad så er det vigtigt, at man har styr på sin ophavsret og sine andre immaterielle rettigheder. Du kan læse mere om dette emne her.

Varemærker

I takt med vores samfundsudvikling, kan man ikke længere gå sin daglige gang uden at stifte bekendtskab med et varemærke. Et godt varemærke gør f.eks., at dine kunder øjeblikkeligt kan adskille dig fra dine konkurrenter. Man kan sige at et varemærke adskiller discount og kvalitet, kendt og ukendt. Derfor er det vigtigt at værne om sine rettigheder – særligt bør du værne om dit varemærke, eftersom det kan være det vigtigste aktiv i din virksomhed.

Vi står klar til at rådgive dig

I Advokatgruppen har vi dygtige advokater med et unikt kendskab til markedsføringsret og immaterielret. Vi står klar til at rådgive dig, uanset om du skal have beskyttet eller forsvaret dine rettigheder – måske er du selv under anklage for at have gået andre for nær? Advokatgruppen har specialister, der står til at hjælpe dig. Kontakt os – vi tager gerne en gratis og uforpligtende samtale med dig.

Johan Johnsen advokat boligadvokat husadvokat huskøb boligrådgivning Århus
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!