Privat

Målrettet og kvalificeret rådgivning om alle privatlivets forhold

Hos Advokatgruppen er der et stort team af vores advokater, som udelukkende arbejder med privatlivets retsforhold – også kaldet ”hverdagens jura”.

Hvornår har du brug for rådgivning?

Alle vil på et eller flere tidspunkter i livet få behov for rådgivning indenfor privatlivets retsforhold. Det kan f.eks. være, når man skal ud at købe et hus, hvis man skal igennem en skilsmisse, hvis man har mistet en af sine nærmeste og, boet, efter vedkommende, skal skiftes, hvis man kommer slemt til skade ved et biluheld og, man skal føre en erstatningssag osv. Der er mange situationer, hvor du kan få brug for en advokat med speciale i privatretten.

For at kunne hjælpe vores klienter bedst muligt, har vi en stor privatretsafdeling med specialister på hver sit område, så vi altid står klar med en ekspert, når behovet for juridisk rådgivning melder sig. Vores team har over 50 specialister, som befinder sig i Fredericia, Horsens og Århus, så der er rig mulighed for at finde en der kan hjælpe dig. Du kan også finde mere information om vores specialer på vores andre hjemmesider www.erstatning.dk, www.husadvokaten.com og www.testamente.dk.

Vores privatretlige områder

I vores privatretsafdeling er der flere forskellige områder, som vores dygtige advokater, beskæftiger sig med. Du kan blandt andet finde en oversigt herunder:

  • Ansættelsesret
  • Boligrådgivning og lejeret
  • Dødsbobehandling
  • Familieret, herunder forældreansvarssager samt skilsmissesager (bodelinger)
  • Rådgivning og udfærdigelse af testamente og ægtepagter mv.
  • Tvangsfjernelsessager af børn og unge
  • Personskadeerstatningssager
  • Strafferet
  • Retssager

Gratis vurdering af din sag

Er du i tvivl om, hvem hos os der er bedst kvalificeret til at hjælpe dig? Så ringer du blot på 70 10 13 30 eller sender os en henvendelse via kontaktformularen. Herefter vi vil kontakte dig, hurtigst muligt, for en gratis og uforpligtende drøftelse af din situation og eventuelle behov for vores rådgivning. Vi tror på, at ret skal være ligetil, og det har vi gjort, siden vi startede i 1987.

skilsmisseadvokat mediator advokathjælp aarhus horsens fredericia forældremyndighed advokat
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!