Har du brug for en skilsmisseadvokat?

Står du overfor en skilsmisse, og har du brug for specialiseret og erfaren rådgivning? Så er du kommet til det rette sted. Vores team af skilsmisseadvokater kan alle hjælpe dig godt igennem en skilsmisse eller separation. Du har mulighed for at ringe til vores hovedkontor alle ugens hverdage på 70 10 13 30 eller udfylde kontaktformularen her på siden, så vil vi ringe dig op hurtigst muligt.

At gå igennem en skilsmisse eller separation kan være en af de mest følelsesmæssigt opslidende processer mennesker kan gå igennem. Mange oplever, at det kan være svært at blive enige om de generelle vilkår for en skilsmisse eller separation. Særligt er der mange, der bliver uenige om aftaler omkring fælles børn eller hvordan økonomien skal fordeles imellem jer. Det er her, en specialiseret advokat vil komme ind i billedet. En advokat vil kunne give dig den rette støtte og vejledning, som du har brug for i en proces, der både er præget af følelser og mange beslutninger.

Vores team af familieretsadvokater har alle den rette erfaring og viden til at få dig trygt igennem hele processen. En skilsmisse er for langt de fleste en meget svær proces, og der følger en række både praktiske og komplekse juridiske beslutninger med. Her kan det være særligt gavnligt at få råd og vejledning af advokater, der beskæftiger sig med disse typer af sager hver dag.

Du kan læse meget mere på vores hjemmeside skilsmisse.dk, hvor de største emner inden for separation og skilsmisse er beskrevet.

Hos Advokatgruppen tilbyder vi altid den første, indledende samtale kvit og frit. I løbet af denne samtale, vil vi danne os et overblik over din situation og vi vil finde ud af, om det kan give mening, at du får hjælp fra os. Dernæst vil vi oprette din sag og begynde sagsbehandlingen. Har du brug for vores hjælp, så tøv ikke med at ringe til os på 70 10 13 30 eller udfyld vores kontaktformular her på siden.

skilsmisseadvokat mediator advokathjælp aarhus horsens fredericia forældremyndighed advokat
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!