Få hjælp til dit boligkøb i dag

Har du brug for hjælp til at få gennemgået alle vigtige dokumenter i forbindelse med en bolighandel, så tøv ikke med at kontakte vores specialiserede afdeling for bolighandler. Du kan ringe til os på 70 10 13 30 eller udfylde kontaktformularen på siden her.

Hvorfor er det vigtigt med en advokat til din bolighandel?

Vores erfarne hold af boligadvokater vil bl.a. kunne hjælpe dig med følgende:

  • Udarbejdelse og kontrol af købsaftalen
  • Udarbejdelse af og kontrol af skøde
  • Tinglysning af skøde
  • Refusionsopgørelse
  • Indhentelse af bilag

Hvis du har været involveret i at købe eller sælge en bolig, er du sikkert klar over, at der er flere parter involveret i processen. Disse parter omfatter normalt en bank, en ejendomsmægler, en sagkyndig og et forsikringsselskab. Det er vigtigt at tage højde for, at disse parter typisk har deres egne interesser, primært at sælge deres egne produkter. Især som køber er det væsentligt at være opmærksom på, at ejendomsmægleren i udgangspunktet repræsenterer sælgerens interesser.

Vi kan – som den eneste part i bolighandlen – tilbyde dig 100% uvildig rådgivning. Vi har ingen interesse i, hvilken bank du vælger at låne fra, eller hvilket forsikringsselskab du vælger. Vores eneste mål er at give dig den bedst mulige og mest effektive rådgivning, baseret på vores mange års erfaring inden for bolighandler siden 1987.

Når du involverer os fra starten af din købs- eller salgsproces, får du ikke kun uvildig rådgivning, men også en erfaren og pålidelig samarbejdspartner til en fordelagtig og konkurrencedygtig pris.

Hos advokatgruppens boligadvokater får du altid:

  • Uvildig rådgivning
  • Fast lav pris uden overraskelser og gebyr
  • Rådgivning fra boligadvokater med stor erfaring
  • En juridisk gennemgang og kontrol af handlens dokumenter, så du på den måde undgår ubehagelige overraskelser senere i forløbet, når det kan være for sent.

Kontakt os i dag

For at få hjælp til dit boligkøb eller dit boligsalg, kan du til enhver tid udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du har også mulighed for at ringe til os alle ugens hverdage på 70 10 13 30. Den første, indledende samtale er altid gratis og vi tilbyder altid en fast lav pris, der aftales på forhånd.

Johan Johnsen advokat boligadvokat husadvokat huskøb boligrådgivning Århus
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!