Få bedre styr på din virksomheds risici ved BREXIT på 3 minutter

Uanset om din virksomhed har aktiviteter i Storbritannien, EU eller begge dele, vil vores Multilaw online platform hjælpe dig med at identificere de potentielle risikoområder på tværs af de forskellige områder af din virksomhed og få øjeblikkelige resultater på niveauet af disse risici og de mulige løsninger. Det tager kun 3 minutter at udfylde, hvorefter du får en praktisk brugbar rapport med din virksomheds umiddelbare risici ved Brexit. Det er gratis at bruge platformen.

Storbritanniens befolkning valgte ved folkeafstemning den 23. juni 2016,at Storbritannien skulle forlade EU. Denne begivenhed kaldes Brexit og forventes at medføre, at Storbritannien træder ud af EU i 2019 eller senere. Dette valg har stor betydning for Storbritannien og resten af EU-medlemslandene.

l forbindelse hermed har Multilaw skabt et online instrument for erhvervslivet, som er designet til at hjælpe virksomheder i Storbritannien og EU med at vurdere hvilke risici og konsekvenser Brexit vil medføre konkret for de enkelte virksomheder.

Dette værktøj er blevet kaldt “Brexposure Tool” og kan findes online her.

Multilaw er et globalt netværk af selvstændige advokatfirmaer verden over, hvor Advokatgruppen er den danske del af dette netværk. Multilaws globale netværk består af erfarne advokater, som er kvalificerede til at rådgive virksomheder i forbindelse med både de udfordringer og muligheder Brexit medfører.

Udviklingen af værktøjet “Brexposure Tool” er en del af et større initiativ fra Multilaw, som har til formål at rådgive og hjælpe klienter og virksomheder med den usikkerhed der opstår, som følge af Brexit. Derudover er det et værktøj, som skal hjælpe med planlægning og implementering af en effektiv Brexit-strategi, således at virksomhederne kan forberede sig på, når Storbritannien i 2019 eller senere træder ud af EU.

De fleste virksomheder i EU og UK har nemlig en fælles bekymring: Hvordan garderer de sig mod de konsekvenser som følger af Brexit? Dette spørgsmål kan netop “Brexposure Tool” hjælpe med at besvare.

Ved at besvare en række korte spørgsmål om din virksomhed udfærdiges en rapport, som skal hjælpe din virksomhed med at identificere og løse de potentielle risici og problemer som opstår inden for de forskellige juridiske områder, såsom beskæftigelse af medarbejdere, immigration, finansiel virksomhed, handel, immaterielrettigheder, data og lignende.

Værktøjet har altså ikke til formål at rådgive juridisk, men fremhæver de for de enkelte virksomheder specifikke risikoområder, således at virksomhederne bliver gjort opmærksom på disse og dermed kan gardere sig mod dem.

Værktøjet er primært rettet mod virksomheder i Storbritannien og de 27 andre EU-lande, men Brexit vil få indflydelse på virksomheder, ikke kun i Storbritannien og EU, men også globalt.

Tag kontakt til vores internationale advokater for at få yderligere informationer og hjælp til Brexit m.v.:
Nicolai Brommann Carøe
Eva Kaya

AKG
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!