Eva Kaya

Advokat (L) / LL.M.
Telefon:
24 26 22 71
E-mail:
ek@advokatgruppen.dk

Eva Kaya

Advokat (L) / LL.M.
Telefon:
24 26 22 71
E-mail:
ek@advokatgruppen.dk

KORT OM

Jeg arbejder for danske og udenlandske erhvervsklienter, særligt indenfor udarbejdelse og gennemgang af kontrakter på dansk og engelsk, markedsføring, køb og salg af varer og tjenesteydelser, persondataret, ansættelsesret og selskabsret.

En del af mine klienter er indenfor maskinhandlerbranchen, og jeg har siden 2006 været advokat for Dansk Maskinhandlerforening.

Via Advokatgruppens medlemskab af det globale advokatnetværk Multilaw assisterer jeg de af vores danske klienter, der har brug for international, juridisk ekspertise; Multilaw er et elite-netværk af advokatfirmaer i 100 lande, med 8.500 advokater. Jeg er en af kontaktpersonerne for Multilaw i Danmark.

Desuden hjælper jeg mange udenlandske klienter, der er involveret i erhvervsvirksomhed i Danmark, eksempelvis med selskabsoprettelse, ejeraftaler, ansættelser og afskedigelser, likvidation, kontakt til myndigheder mv.

Jeg har i en årrække undervist hos Dansk Maskinhandlerforening i markedsføring, nethandel, køberet og GDPR.

Derudover er jeg bidragsyder til:

“Media, Advertising and Entertainment Law throughout the World” Thomson/West, 2008,

“Software Protection – A Comparative Perspective”, Verlag Medien und Recht, Wien/München, 2012, og

“The Doing Business Report”, Verdensbanken, 2012, 2013 og 2014, og

How to Hire and Fire, 2020, Multilaw : https://www.multilaw.com/Multilaw/Employment/How_to_Hire_and_Fire_Guide_2020/Denmark.aspx