Advokatgruppen og Stensballeskolen indsamler 17.000 kr. til Røde Kors

Fredag d. 10. juni 2022 afholdte vi i samarbejde med Stensballeskolen og Røde Kors et stort velgørende arrangement, Kunst for Ukraine, til fordel for ofrene af krigen i Ukraine.
Eftermiddagen bød på spændende oplæg af repræsentant fra Røde Kors, interview med Angelina, der er ukrainsk flygtning samt en særlig overraskelse i form af en videohilsen fra Borgmester i Horsens Kommune, Peter Sørensen. Borgmesteren var bl.a. meget imponeret over de mange flotte malerier og 3. og 5. klasseelevernes store indsats.

Ved vores advokat og auktionarius Helle Brandt fik vi bortauktioneret malerierne og dermed indsamlet lidt over 17.000 kr. i alt, som går ubeskåret til Røde Kors og deres vigtige, humanitære nødhjælp.
For at sætte dette beløb i perspektiv kan man ifølge Røde Kors eksempelvis få en stor fødevarepakke til én person i en hel måned for 210 kr., mens man for 700 kr. kan få et sovesæt med madras, pude, dyne og sengetøj til et menneske. (læs mere her om Røde Kors’ indsats i Ukraine her).

Vi fik også kåret auktionens flotteste maleri og det var billede nr.38, malet af Emma og Olivia, der løb med sejren og en præmie på 1.000 kr. til deres klassekasser.
Slutteligt vil vi gerne sige tusind tak til alle, der deltog i arrangement og til alle, som har bidraget.

Takket være jer, kan vi alle være med til at gøre en lille men betydningsfuld forskel.