Vi søger en entrepriseretsadvokat til vores procesafdeling

 Til vores hastigt voksende procesafdeling søger vi en erfaren advokat, der kan indgå i arbejdet med behandlingen af rets- og voldgiftssager indenfor entrepriseretten.Vi søger en stærk profil, der arbejder selvstændigt og tager ansvar, idet du vil få egen sagsportefølje fra første dag, og vi forventer, at du på sigt vil udbygge denne sagsportefølje.Vi forventer, at du kan rådgive vores erhvervskunder på et højt fagligt niveau, men at du samtidig har et kommercielt mindset, som du løbende bringer i spil for at sikre den enkelte kunde en værdiskabende rådgivning – også i de situationer, hvor det ikke nødvendigvis er juraen, der skal afgøre sagen.

Afdelingens øvrige advokater behandler sager for alle instanser, og det vil være en fordel, hvis du har opnået møderet for landsretterne.

Erfaring med Advosys er en fordel, men ikke et krav.

Hos Advokatgruppen sætter vi pris på at forene arbejde med privatliv, ligesom vi vægter sammenhold og social aktivitet højt gennem forskellige fælles eksterne som interne arrangementer.

Ansøgning

Ansøgning med relevante bilag sendes til job@advokatgruppen.dk. Indkomne ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Spørgsmål til stillingen

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller til ADVOKATGRUPPEN som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte administrerende partner Nicolai B. Carøe på 28 70 00 01.

Tiltrædelse

Snarest muligt.


Vi er et dansk advokatfirma med kontorer i henholdsvis Aarhus, Horsens og Fredericia. Selvom vi er lokalt forankret, så har vi global rækkevidde. Vi bistår med stor erfaring både inden for erhvervsretten og privatlivets forhold. Vi sætter en ære i at kommunikere Ret Ligetil til vores brede klientskare. Vi er en del af et af de største og mest anerkendte globale advokatnetværk, Multilaw, som tæller over 10.000 advokater fordelt over mere end 100 lande verden over.

advokat nicolai brommann carøe erhvervsret entreprise
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!