Velkommen til advokatfuldmægtig Jacob Pagh Jeppesen

Vi oplever øget travlhed i vores afdeling for erhvervsret, og det er derfor med stor glæde, at vi pr. d. 15/8 har kunne byde varmt velkommen til vores nye advokatfuldmægtige Jacob Pagh Jeppesen.

Jacob har været stud.jur. hos Advokatgruppen fra 2017 til 2020 under sin uddannelse. Efter han blev færdig med sin cand.jur. i 2020, har han siden arbejdet som advokatfuldmægtig ved DAHL Advokatpartnerselskab.

Det betyder derfor, at han er 3. års advokatfuldmægtig, og kan derfor snart se frem til at tilegne sig titlen som advokat. Jacob vil komme til at beskæftige sig mest med virksomhedsoverdragelser, selskabsret og generel erhvervsret.

Jacob fortæller: ”Jeg har glædet mig til at færdiggøre min sidste tid som advokatfuldmægtig ved Advokatgruppen, og har set frem til at give mig i kast med en masse nye, spændende opgaver

Vi er utrolig glade for at få Jacob tilbage på vores hold og glæder os til, at han skal være med til at styrke vores erhvervsretsafdeling, så vi fortsat kan imødekomme den voksende efterspørgsel.

AKG
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!