Velkommen til advokatfuldmægtig Sofie Hilde Olesen

Advokatgruppen byder velkommen til advokatfuldmægtig Sofie Hilde Olesen, som primært skal arbejde med insolvens og proces.

Sofie fortæller: “Jeg er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i juni 2020, hvor jeg i mit afsluttende speciale behandlede de subjektive betingelser i konkurslovens §§ 72 og 74.

Som advokatfuldmægtig ved Advokatgruppen beskæftiger jeg mig primært med behandling af konkursboer. Derudover er jeg en del af vores ”Team Proces”, hvor jeg beskæftiger mig med retssager, herunder udarbejdelse af processkrifter, kontakt med klienter, deltagelse i retsmøder m.v.

Jeg har også tidligere som studerende været en del af Advokatgruppen i 2,5 år, hvor jeg primært beskæftigede mig med konkurs, lejeret og retssager.

Tidligere har jeg i perioden 1. juni 2020 til og med oktober 2021 været ansat som fuldmægtig i Nævnenes Hus, sekretariatet for Miljø- og Fødevareklagenævnet, hvor jeg særligt har specialiseret mig inden for naturbeskyttelseslovens og kystbeskyttelseslovens område, foruden generel miljøret og forvaltningsret.

Til daglig holder jeg til i Advokatgruppens Horsens-afdeling, ligesom jeg er født og opvokset i nærområdet.”

Sofie startede som advokatfuldmægtig pr. 1/11-2021.

Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!