Bodil Hummelmose fejrer 25-års jubilæum

I dag kan vores advokatsekretær Bodil Hummelmose fejre 25 år hos Advokatgruppen! 🇩🇰

Bodil startede som advokatsekretær hos os i 1998, og det var faktisk Bodils svigerfar, der i sin tid opfordrede hende til at søge den opslåede stilling i avisen 🗞️

Da Bodil er uddannet advokatsekretær, men også har taget ejendomsmægleruddannelsen, var det nærliggende, at hendes hovedområde primært skulle være ejendomshandler.

Bodils hovedfokus er fortsat bolighandler, men i årenes løb, har hun også bl.a. beskæftiget sig med realkreditinkasso og bodelinger mv.
Til daglig arbejder hun tæt sammen med vores advokat og partner Michael Sønderskov og advokat og partner Helle Brandt.

Bodil fortæller: ”Så vidt jeg husker, søgte jeg stillingen hos Advokatgruppen tæt på eller endda efter ansøgningsfristen, men jeg sendte en ansøgning, kom til samtale og fik jobbet og er her endnu – 25 år efter!

I min tid som advokatsekretær har Advokatgruppen gennemgået store forandringer. Det har betydet, at jeg ikke har haft behovet for at skifte job for at møde nye udfordringer, arbejdsopgaver, kollegaer og ledere. De kom nemlig til mig – og det har jeg nydt.
Jeg vil også mene at de 25 år vidner om en god og spændende arbejdsplads – hvis det ikke havde været tilfældet, havde jeg bestemt ikke holdt så længe samme sted. Jeg er rigtig glad for, at jeg i dag kan fejre denne milepæl med mine kollegaer.” 🎈

Vi ønsker Bodil stort tillykke med jubilæet og ser frem til mange flere gode år i hendes selskab ⚖️

advokatsekretær Fredericia Bodil Hummelmose advokat fredericia
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!