Advokatgruppen rådgiver Messe C om salg af bygninger

Messe C har netop solgt sine bygninger til Fredericia Kommune. Handlen betyder, at Messe C nu står endnu stærkere i forhold til fremtidig messedrift, mens Fredericia’s status som fremtrædende konference-og messeby ligeledes er sikret i fremtiden. Advokatgruppen’s erfarne advokater Nicolai Brommann Carøe og Michael Sønderskov har assisteret Messe C med forhandling om købsaftalen.

Messe C er, med sine 33.000 kvadratmeter, et af Danmarks største messe-, event- og konferencecentre. Messecentret tiltrækker årligt op mod 300.000 besøgende gæster til diverse kulturevents, hvilket bl.a. bidrager til Fredericia Kommunes erhvervsudvikling og erhvervsturisme.

Grethe Højgaard, administrerende direktør hos Messe C, udtaler: ”Vi er meget tilfredse med Advokatgruppen, som trådte til med kort varsel på et kritisk tidspunkt. De var med til at styre processen i mål, og stod klar til at håndtere alle de uforudsete spørgsmål som pludselig opstod i forhandlingerne. Med Advokatgruppen’s hjælp faldt alt på plads til stor glæde for alle interessenter, hvilket også sikrede fremtiden for en af de vigtigste kulturfacilitatorer i byen.”

 

 

advokat nicolai brommann carøe erhvervsret entreprise
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!