Advokatgruppen bistår Egebjerg Bakke med salg af 42 rækkehuse til Niam

Advokatgruppen har bistået Egebjerg Bakke ApS med hele den juridiske rådgivning forbundet med salget af 3. etape af de i alt 102 rækkehuse der er bygget i Egebjerg Bakke.  Tilbudspligten forbundet med handlen netop er gennemført. Advokatgruppens team bestod af partner Søren Merrild Bie der varetog selve virksomhedsoverdragelsen, Michael Bach Jensen bistod med den entrepriseretlige rådgivning og Nicolai Brommann Carøe forestod og gennemførte tilbudspligten.

Jesper Juul Troelsen, direktør i Egebjerg Bakke, udtaler: ”Advokatgruppen har været vores juridiske rådgiver fra A til Z, og vi har oplevet super rådgivning på alle tider af døgnet. Vi har følt os i trygge hænder igennem hele forløbet og ser frem til at fortsætte samarbejdet fremover.”

Om Egebjerg Bakke

Egebjerg Bakke består af i alt 102 rækkehuse, som løbende er blevet udbudt til salg og udlejning siden 2017. Rækkehusene er kendetegnet ved modernitet og er omgivet af flot natur, samtidig med at de er lokaliseret ved Egebjerg bycenter ikke langt fra Horsens Midtby. Salget til den svenske ejendomsinvestor Niam er sket i parløb med Nordicals A/S Horsens.

selskabsret advokat advokathjælp til oprette selskab opret cvr generationsskifte aarhus horsens fredericia
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!