Advokat og partner Michael Sønderskov fejrer 30-års jubilæum

Advokat Michael Sønderskov, som er afholdt partner i Advokatgruppen, har d.  1. marts 2021 været beskikket advokat i 30 år. Michael Sønderskov har base i Fredericia, hvor han har et stort netværk. Han yder en stor indsats for lokalområdet, hvor han bl.a. er i bestyrelsen i en lang række idræts- og erhvervsforeninger. Her er han f.eks. den eneste mand, som sidder i bestyrelsen hos ”Krisecenteret for kvinder”. Desuden har han undervist i 20 år på Fredericia-Middelfart Handelsskole i Erhvervsret.

Michael Sønderskov startede karrieren som advokat i 1991, efter beskikkelsen, som blev underskrevet af daværende justitsminister Hans Engell. Få år efter, i 1997, blev Michael en del af Advokatgruppen, da virksomheden fusionerede med ”Advokaterne i Fredericiagården”.  Året efter, i 1998, blev Michael beskikket advokat i Højesteret, både i forhold til civilsager og straffesager. Siden da har han opbygget en stærk position som rådgiver inden for en bred vifte af sagsområder, herunder privatrådgivning, boligrådgivning, strafferet, entrepriseret, selskabsret, og konkurs. Desuden er Michael beneficeret forsvarsadvokat, og han har i den forbindelse ført en lang række straffesager.

Michael fortæller: ”Dét, jeg elsker mest ved mit job som advokat er, den daglige kontakt med klienter, hvor jeg har særligt fokus på at give mine klienter en god kundeoplevelse. Derfor gør det mig meget glad, når mine klienter kommer tilbage, fordi så ved jeg, at de synes vores samarbejde har været godt.

Dét, at kunne bistå mine klienter, uanset hvor de er i livet – helt fra før de er født til efter de er døde, giver mening for mig personligt. Jeg hjælper både mine klienter med sager vedrørende fadderskab, og jeg hjælper andre klienter i forhold til dødsboer. Essensen af de sager, som jeg er en del af, kan variere meget, og der er aldrig to dage, der er ens. Jeg finder det spændende, hvordan tingene hele tiden udvikler sig.”

Michael har, som advokat og partner på Advokatgruppens Fredericia-kontor, haft et årelangt, givtigt samarbejde med mange gode kollegaer. Her kan for eksempel nævnes hans sekretær Mette Patuel, som i år fejrer 28-års jubilæum for samarbejdet med Michael.

Om hans tid i Advokatgruppen fortæller Michael: ”Jeg er stolt over den udvikling, som jeg har været en del af i min tid hos Advokatgruppen. Vi har formået at skabe et team, der ved kombination af vores individuelle, specialiserede kompetencer kan hjælpe vores klienter til det bedst mulige udfald af sagerne, uanset sagstypen.”

Michael Sønderskov er en velkendt advokat, især i Fredericia og omegn. Det ses specielt på hans store, tilbagevendende klientskare, der har tillid til hans arbejde som advokat. Michael ønskes stort tillykke sit 30-års jubilæum som advokat.

Michael Sønderskov Fredericia advokat Advokatgruppen strafferet
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!