Søren Merrild Bie har bistået med salget af Thvilum A/S til Kamstrup

Advokatgruppen har ved partner og advokat Søren Merrild Bie bistået familien Thvilum med komplet rådgivning i forbindelse med salget af Thvilum A/S til teknologivirksomheden Kamstrup

Den familieejede virksomhed Thvilum A/S er en erfaren leverandør indenfor digital ledningsregistrering til danske forsyningsværker. Med sin unikke ekspertise og erfaring indenfor GIS-systemer og kundeapplikationer er Thvilum A/S derfor også en væsentlig aktør på vand- og varmeforsyningsområdet.

Netop dette har været tydeligt for den globale teknologivirksomhed Kamstrup, der har set stor værdi i købet af Thvilum A/S både i forbindelse med deres serviceydelser, men også ud fra en vision om at kunne bidrage til et effektivt og mere bæredygtigt brug af vand- og energiressourcer.

Med Thvilum A/S’ produktportefølje og Kamstrups stærke position, som verdens førende producent af systemløsninger til intelligent energi- og vandmåling, kan begge virksomheder drage stor gavn af dette samarbejde.

Vores advokat og partner Søren Merrild Bie er en del af Advokatgruppens M&A- team og har bistået med komplet rådgivning af sælgerne (familien Thvilum) i forbindelse med salget til Kamstrup.

Advokatgruppen ønsker begge parter stort tillykke med salget og det fremtidige samarbejde og fælles vækst med at digitalisere forsyningsbranchen.

Du kan læse mere om salget her.

selskabsret advokat advokathjælp til oprette selskab opret cvr generationsskifte aarhus horsens fredericia
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!