Multilaw

Mere end 10.000 specialister samlet i ét netværk

Når du benytter dig af Advokatgruppens rådgivning, får du ikke alene adgang til Advokatgruppens nationale kompetencer. Du vil nemlig også få adgang til vores verdensomspændende netværk af internationale eksperter igennem Multilaw. Du kan læse mere om Multilaw som netværk lige her.

Med dette medlemskab kan vi servicere alle danske virksomheders behov, uanset hvor i verden man har interesser.

Udover at vi har været medlem af Multilaw siden    , er vi tilmeld et af de stiftende medlemmer af Multilaw. Netværket udgør et globalt netværk af 100 internationalt orienterede advokatfirmaer og er repræsenteret i mere end 100 lande og med mere end 10.000 advokater tilknyttet.

Samtidig er Multilaw et internationalt anerkendt netværk og blev i 2024 for 10. gang i træk udnævnt som ”Elite Law Firm Network” af Chambers Global.

Rådgivning af advokater i et stærkt globalt netværk

Hvis din virksomhed har interesser, der overskrider de nationale grænser eller behov for hjælp i konkrete problemstillinger i udlandet, så tøv ikke med at kontakte os. Vores advokater står til rådighed med hele sit internationale netværk i ryggen. Ring (+45) 70 10 13 30 eller udfyld kontaktformularen på siden her. Den første, indledende samtale er altid gratis.

advokat nicolai brommann carøe erhvervsret entreprise
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!