Ny partner i Advokatgruppen

Velkommen til advokat og partner Martin Høj Lauridsen

Martin Høj Lauridsen, advokat med 15 års erfaring, er pr. 1. oktober 2017 indtrådt som partner i Advokatgruppen, hvorefter Advokatgruppen består af i alt 23 jurister og i alt ca. 50 medarbejdere.

Martin har stor erfaring inden for mange sagsområder, men han har i de seneste år navnlig beskæftiget sig med konkursret, lejeret, dødsbobehandling, arvesager, retssager, testamenter og fast ejendom. Han er derudover antaget som autoriseret bobestyrer og fast medhjælper i tvangsopløsningssager ved Retten i Horsens. Desuden har han møderet for landsretten.

Martin Høj Lauridsen har tidligere arbejdet som advokat i både København og Aarhus. I de seneste 8 år har han haft kontor på Søndergade i Horsens, først som afdelingsleder for Elvang & Partnere og senest som selvstændig advokat under navnet MHL Advokatfirma.

Privat bor Martin i Horsens, hvor han danner par med Jannie Rasmussen, som er lærerstuderende. Til sammen har de 5 børn. Det meste af fritiden bliver brugt sammen med familien, men der bliver også tid til at dyrke lidt motion en gang imellem.

Besøg Martin her!