Ny partner i Advokatgruppen

Velkommen til advokat og partner Martin Høj Lauridsen

Martin Høj Lauridsen, advokat med 15 års erfaring, er pr. 1. oktober 2017 indtrådt som partner i Advokatgruppen, hvorefter Advokatgruppen består af i alt 23 jurister og i alt ca. 50 medarbejdere.

Martin har stor erfaring inden for mange sagsområder, men han har i de seneste år navnlig beskæftiget sig med konkursret, lejeret, dødsbobehandling, arvesager, retssager, testamenter og fast ejendom. Han er derudover antaget som autoriseret bobestyrer og fast medhjælper i tvangsopløsningssager ved Retten i Horsens. Desuden har han møderet for landsretten.

Martin Høj Lauridsen har tidligere arbejdet som advokat i både København og Aarhus. I de seneste 8 år har han haft kontor på Søndergade i Horsens, først som afdelingsleder for Elvang & Partnere og senest som selvstændig advokat under navnet MHL Advokatfirma.

Privat bor Martin i Horsens, hvor han danner par med Jannie Rasmussen, som er lærerstuderende. Til sammen har de 5 børn. Det meste af fritiden bliver brugt sammen med familien, men der bliver også tid til at dyrke lidt motion en gang imellem.

Besøg Martin her!

advokat nicolai brommann carøe erhvervsret entreprise
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!