Miljøret

Gratis, uforpligtende samtale med vores eksperter inden for miljøret

+45 70 10 13 30

Det miljøretslige område er underlagt både EU-retslig- og national regulering, og er derfor i konstant udvikling. Det kan være svært for både virksomheder og privatpersoner at navigere rundt i de gældende regler, samt de komplicerede sammenhænge. Det er derfor en fordel, at sparre med en erfaren specialist, der har overblik over reglerne og hvordan man efterlever disse.

Advokatgruppens miljøretsafdeling er et af Danmarks førende. Vi holder os altid opdateret på de gældende regler, og vi yder full-service rådgivning inden for miljøret, hvilket betyder, at vi kan hjælpe dig igennem hele processen fra start til slut. Der er mange facetter, som man skal være opmærksom på, både som virksomhed og privatperson.

Vores eksperter har mere end 30 års erfaring med diverse samarbejder, forhandlinger og ansøgninger til Miljøministeriet. Vi har særlig stor erfaring med naturbeskyttelsesområdet og regulering af diverse habitater.

Vi rådgiver vores brede vifte af klienter med flere forskellige områder inden for miljøret, herunder:

Vores erfaring er, at alle situationer er unikke, og det kræver derfor specialviden og bred erfaring at sikre det bedst mulige udfald. Du kan regne med, at vores specialister hjælper dig trygt igennem processen.

Har du brug for hjælp?

Vores specialiserede og erfarne advokat Mogens N. Lund vil med glæde tage en uforpligtende, gratis snak med og om din situation inden for miljøret. Kontakt os på 70 10 13 30, så hjælper vi dig.

Mogens miljøadvokat camping advokat Horsens
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!