Anders Birch Poulsen

Advokat (L) / partner / mediator
Telefon:
51 43 17 71
E-mail:
abp@advokatgruppen.dk

Anders Birch Poulsen

Advokat (L) / partner / mediator
Telefon:
51 43 17 71
E-mail:
abp@advokatgruppen.dk

KORT OM

Jeg har en mangeårig baggrund som erhvervsadvokat bl.a. som selvstændig og iværksætter, og jeg beskæftiger mig med en bred vifte af erhvervsretlige forhold herunder diverse kommercielle kontrakter, køb og salg af virksomheder, ansættelsesret, ejeraftaler, kommercielle tvister og førelse af rets- og voldgiftssager. Hertil kommer en stor forhandlingserfaring både i relation til kommercielle forhandlinger og egentlig tvistløsning.

Jeg har desuden igennem en længere årrække været Head of Legal/chefjurist i flere store danske- og internationale virksomheder, og derigennem opnået væsentlig erfaring med strukturering og løsning af virksomhedens juridiske behov i samarbejde med organisationens ledelse og øvrige stakeholders. Jeg har i den forbindelse opnået en betydelig ekspertise omkring franchisevirksomheder og de særlige juridiske forhold, der knytter sig hertil både nationalt og internationalt.

Min juridiske rådgivning er gennemsyret af et stærkt kommercielt mindset, hvor det er afgørende for mig, at mine kunder oplever en dedikeret, værdiskabende og løsningsorienteret rådgivning.

Jeg er desuden ansvarlig partner for vores afdeling for arbejds- og ansættelsesret herunder vores specialhjemmeside, som kan findes på arbejdsret.dk.

Derudover er jeg uddannet mediator og medlem af Danske Mediatoradvokater. I den forbindelse bistår jeg i mediationer, hvor parterne selv finder en løsning på konflikten.

Medlemsskaber:

  • Danske Mediatoradvokater
  • Danske Ansættelsesadvokater