Vi søger en receptionist til vores kontor i Horsens

Vi søger en receptionist til vores Horsens-kontor.

Som receptionist i Advokatgruppen er du vores ansigt og stemme udadtil. Det er derfor vigtigt, at du sætter en ære i at hjælpe og servicere vores kunder. Du vil få en stor berøringsflade i virksomheden og vil blive knudepunkt for koordinering og håndtering af mange opgaver, der vil kræve, at du er løsnings- og handlingsorienteret. Du vil sammen med vores anden receptionist skulle varetage mange forskelligartede opgaver, bl.a.

  • Omstilling af telefoner
  • Modtagelse af gæster
  • Registrering af parkering
  • Klargøring og afrydning ifm. møder
  • Distribution af mails og indscanning af post
  • Sagsoprettelse
  • Opgaver ifm. hvidvask

Du er serviceminded over for både gæster og kollegaer, der løbende holder sig orienteret om virksomhedens aktiviteter generelt, og som formår at forene nærværende værtskab med daglige ad hoc-opgaver.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling på 37 timer ugentlig i en virksomhed med uformel og afslappet omgangstone, og hvor du selv har stor indflydelse på din dagligdag. Vi tilbyder løn og ansættelsesvilkår, som matcher dine kvalifikationer.

Ansøgning:

Er du den, vi søger? – Så send din ansøgning med relevante bilag til job@advokatgruppen.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ADVOKATGRUPPEN som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte administrationschef Lone Toft Axelsen på 70 10 13 30.

Advokatgruppen er et dansk advokatfirma med kontorer i henholdsvis Aarhus, Horsens og Fredericia. Selvom vi er lokalt forankret, så har vi global rækkevidde. Vi bistår med stor erfaring både inden for erhvervsretten og privatlivets forhold. Vi sætter en ære i at kommunikere Ret Ligetil til vores brede klientskare. Vi er en del af et af de største og mest anerkendte globale advokatnetværk, Multilaw, som tæller over 10.000 advokater fordelt over mere end 100 lande verden over.