Velkommen til advokatfuldmægtig Cecilie Danborg Hjortflod

Det er med stor glæde, at vi kan meddele at vores stud.jur. Cecilie Danborg Hjortflod fortsætter som advokatfuldmægtig hos os, og tiltrådte stillingen pr. d. 1. august 2022.

Cecilie har været stud.jur. siden september 2021, og har været en del af vores erstatningsafdeling på vores hovedkontor i Horsens. I denne periode har hun udført diverse opgaver i forbindelse med behandling af erstatningssager.

Cecilie vil skulle være advokatfuldmægtig de næste tre år for endeligt at kunne kalde sig advokat. I løbet af de næste tre år, vil hun derfor gennemføre den teoretiske del af advokatuddannelsen igennem en række relevante kurser. Herudover vil hun i sin tid som fuldmægtig også opnå et særligt godt kendskab til behandling af retssager og skal i den forbindelse aflægge en prøve i retssagsførelse, der markerer slutningen på sit uddannelsesforløb og starten på sin karriere som advokat.

Cecilie fortæller ”Jeg glæder mig til at give mig i kast med de nye og spændende opgaver, der følger med arbejdet som advokatfuldmægtig. Derudover ser jeg meget frem til at fortsætte rejsen inden for det personskaderetlige univers, hvor jeg får mulighed for at arbejde med mange forskelligartede aspekter inden for personskade, herunder eksempelvis arbejdsskadesager, private erstatningssager, trafikskadesager og patientskader.”

Som altid er vi utrolig glade for og stolte af, at vores medarbejdere ser den samme store værdi i Advokatgruppen, som vi ser. For os er det vigtigt med et dedikeret hold af medarbejdere, der hver dag arbejder for at yde juridisk rådgivning af højeste kvalitet. Det er dog mindst lige så vigtigt for os at vide, at vores kollegaer finder både arbejdslyst, motivation og glæde ved fortsat at være en del af vores team.

AKG
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!