Mød tre af vores partnere, som er en del af Team Erhverv

Hos Advokatgruppen fokuserer vi på kontinuerlig kompetenceudvikling af vores advokater, og vi har gennem de sidste år haft særligt fokus på udviklingen af vores erhvervsteam. Det har resulteret i, at vi i dag har et dybt specialiseret team inden for erhvervsret. Herunder kan du læse en kort beskrivelse af tre af vores partnere, som er en del af Team Erhverv.

Søren Merrild Bie rådgiver udelukkende inden for erhvervsret, hvor han har specialiseret sig inden for forhandling, selskabsret, omstrukturering og køb/salg af virksomheder, samt fast ejendom. Søren rådgiver primært ejer-ledede virksomheder, hvor han både fungerer som specialistadvokat indenfor sine fagområder og overordnet rådgiver af hele virksomheden/ejerkredsen. Desuden bestrider Søren flere bestyrelsesposter, hvor han hjælper med at udvikle virksomhederne.

Claus Winther er specialiseret inden for entrepriseret. Her rådgiver Claus i sager om AB 92, ABT 93, AB 18, ABT 18, ABR 18, herunder komplekse kontraktsforhold indenfor byggeri, samt rådgiveransvar, mangler, forsinkelse, licitation og udbud. Desuden rådgiver og fører Claus retssager og voldgiftssager for en række lokale, regionale og nationale entreprenør- og rådgivervirksomheder samt på bygherresiden.

Nicolai Brommann Carøe, som er administrerende partner i Advokatgruppen, har mange års erfaring som rådgiver inden for ansættelsesret og M&A. Her kan det bl.a. nævnes at Nicolai har hjulpet kunder med adskillige retssager i forbindelse med opnåelse af møderet for Højesteret. Desuden har Nicolai erfaring i virksomhedsdrift gennem deltagelse i bestyrelser og advisory boards.

Vores samlede team består af mere end 26 dedikerede jurister, som alle yder deres ypperste for at give vores kunder den bedste oplevelse. Dette kan lade sig gøre, fordi vi samarbejder på tværs af retsområder med vores kunder i fokus. Vi har i dag et solidt erhvervsteam, som kan løse alle type sager inden for erhvervsret. Hvis du har brug for en erfaren advokat, som med garanti kan hjælpe dig med din erhvervssag, så er du meget velkommen til at ringe til os for en uforpligtende, gratis samtale.

Nicolai Carøe ansættelsesret erhvervslejeret retssager voldgift
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!