Katrine Borghesi Mogensen har 15-års jubilæum hos Advokatgruppen

Katrine startede som advokatfuldmægtig i 2006, og er i dag partner og medindehaver af Advokatgruppen. Hendes arbejde og rådgivning centrerer sig primært om skifte af dødsboer, sager vedrørende forældremyndighed, bopæl og samvær, og skilsmisse/bodelinger, ophævelse af papirløst samliv, samt oprettelse af testamente, ægtepagt og samejeoverenskomst. Katrine er en af Advokatgruppen’s 3 bobestyrere ud af de i alt 7 bobestyrere i Horsens Retskreds. Derudover er Katrine antaget som Skifterettens medhjælper i gældssaneringssager.

Katrine fortæller: ”Jeg er så heldig, at jeg sidder med de sagsområder, som jeg brænder allermest for. Jeg sidder i et kompetent team, hvor jeg oplever, at vi er rigtig gode til at vidensdele og udveksle erfaringer. Vi er jo et full-service advokatkontor med en meget høj specialiseringsgrad, hvilket gør, at jeg altid har en kollega at gå til, hvis jeg bliver præsenteret for en problemstilling indenfor et felt, som jeg ikke selv sidder med. Derudover er jeg glad for det kollegiale fællesskab, hvor jeg oplever, der er højt til loftet og en humoristisk og uformel tone. I mit arbejde sætter jeg en ære i at være grundig og yde kvalificeret rådgivning på et forståeligt sprog. Jeg synes samtidig, det er rigtig vigtigt at have en pragmatisk tilgang til sagerne og have forståelse for, at det ikke altid er gennem en lang og opslidende retssag, klienten opnår det bedste resultat.”

Katrine Borghesi Mogensen har i årenes løb medvirket til Advokatgruppen’s udvikling og opbygning frem til i dag, hvor Advokatgruppen er et af Østjyllands største advokatfirmaer – og vi ser frem til at have Katrine på holdet i mange år fremover.

Vi ønsker Katrine stort tillykke med jubilæet.

Katrine Borghesi Mogensen advokat testemente dødsbobehandling familieret
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!