Er du vores nye advokat med speciale i personskadeerstatning?

ERFAREN ADVOKAT MED SPECIALE I PERSONSKADEERSTATNING

Søges til eksisterende kundeportefølje.

STILLINGEN

Arbejdet vil primært bestå arbejde med personskadeerstatning herunder bl.a. trafikulykker, arbejdsskade, patientskader og voldsofferskader samt rådgivning omkring forsikringsretlige og socialretlige spørgsmål i tilknytning til erstatningssager.

KVALIFIKATIONER

Vi forventer, at du har betydelig erfaring indenfor personskadeerstatning. Du kan arbejde selvstændigt med høj faglighed og håndtere dine kunders juridiske udfordringer. Samtidig har du en god forretningsforståelse, der skaber værdi, og du bidrager gerne aktivt i arbejdet med at opsøge nye sager.

Som person er du struktureret, udadvendt, energisk og en god holdspiller. Du trives med at arbejde under pres og have mange bolde i luften

VI TILBYDER

Du vil få selvstændigt kundeansvar for eksisterende sagsportefølje, og du vil indgå i et fagligt inspirerende og udviklende arbejdsmiljø.

Jobbet består både i at rådgive og fastholde eksisterende kunder samt opsøge nye sager. Der er tale om et job med mulighed for udvikling.

YDERLIGERE INFORMATION

Tiltrædelse snarest muligt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at henvende dig til adm. partner, advokat Nicolai Bromman Carøe på mobil 70 10 13 30.

ANSØGNING

Skriftlig ansøgning, uddybende CV, eksamensbevis og øvrige bilag mailes til administrationschef Lone Toft Axelsen – mail job@advokatgruppen.dk. Ansøgningsfrist 28-02-2018.

OM FIRMAET

Advokatgruppen rådgiver indenfor erhvervsjura samt privatret og er specialiseret inden for en lang række fagområder. Vi har 51 medarbejdere, heraf 24 jurister fordelt på hovedkontoret i Horsens og afdelingskontorerne i Fredericia og Aarhus.

AKG
Gratis opkald
Få advokathjælp til din sag
Ja tak!