Jesper Bach Jensen

Advokat
Direkte:
76 28 14 24
Mobil:
30 50 03 15
E-mail:
[email protected]

Jesper Bach Jensen

Advokat
Direkte:
76 28 14 24
Mobil:
30 50 03 15
E-mail:
[email protected]

KORT OM Jesper

Jeg arbejder primært med selskabsret, hvor jeg indgår i Advokatgruppens Team Selskabsret, samt ansættelses- og arbejdsretlige sager, hovedsageligt for arbejdsgivere, men også for arbejdstagere.

Jeg beskæftiger mig således med både selskabsstiftelser og -omdannelser, virksomhedsoverdragelser, generel selskabsretlig rådgivning, rådgivning af både arbejdsgivere og arbejdstagere, udarbejdelse af ansættelseskontrakter for både funktionærer, andre lønmodtagere og direktører, samt opgaver der udspringer af de behov vores kunder ellers måtte have indenfor mine specialer.

Herudover fører jeg løbende et stort antal retssager indenfor både ovenstående og andre juridiske områder, hvilket gennem min tid hos Advokatgruppen, både som advokatfuldmægtig og advokat, har givet mig en stor erfaring med netop førelse af retssager.

Endelig beskæftiger jeg mig med Advokatgruppens behandling af internationale sager, hvor jeg bl.a. har bistået med flere omstruktureringer af udenlandske selskabers danske filialer og datterselskaber, herunder også de ansættelsesretlige aspekter.

Jeg har gennem mit arbejde for mange både store og små virksomheder oparbejdet en stor indsigt i iværksætteri og iværksætterimiljøer, særligt lokalt i Horsens, hvor jeg også deltager i flere erhvervsnetværk.