Advokatgruppen søger stud.jur. til vores afdeling i Horsens

Karriere hos Advokatgruppen

Advokatgruppen søger snarest muligt en stud.jur. til vores privatafdeling i Horsens.

Som stud.jur. hos Advokatgruppen bliver du en del af en ambitiøs advokatvirksomhed, hvor vi lægger stor vægt på et højt serviceniveau over for vores klienter.

Stillingen:

Du bliver primært tilknyttet privatafdelingen, hvor du skal hjælpe advokater og sagsbehandlere med ekspeditioner i dødsboer.

Arbejdstiden vil være 12-15 timer fordelt over 2 dage. Vi tilbyder gode muligheder for at indpasse arbejdet i studierne. Vi er derudover fleksible i forhold til at tilpasse arbejdet til f.eks. eksamensperioder m.v.

Hvem er du:

  • Du afslutter din bachelor sommeren 2021
  • Du har et ønske om at specialisere dig indenfor det privatretlige område
  • Du er serviceminded, har ordenssans og kan arbejde selvstændigt
  • Du er fagligt dygtig og ambitiøs
  • Fleksibel med hensyn til din arbejdstid

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et job, som giver erfaring i forskellige erhvervsretlige discipliner samt indenfor proces. Herudover kan vi tilbyde assistancer og sparring til studiet, også i forbindelse med specialet. Til studiebrug stilles vores juridiske bibliotek samt elektroniske informationssøgning til rådighed.

Som stud.jur. vil du deltage i faglige såvel som sociale arrangementer for firmaet.

Ansøgning:

Ansøgning bedes sendt til job@advokatgruppen.dk. Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Tiltrædelse snarest.

Vi er et dansk advokatfirma med kontorer i henholdsvis Aarhus, Horsens og Fredericia. Selvom vi er lokalt forankret, så har vi global rækkevidde. Vi bistår med stor erfaring både inden for erhvervsretten og privatlivets forhold. Vi sætter en ære i at kommunikere Ret Ligetil til vores brede klientskare. Vi er en del af et af de største og mest anerkendte globale advokatnetværk. Multilaw tæller over 10.000 advokater fordelt over mere end 100 lande verden over.