Advokatgruppen søger erfaren fuldmægtig eller nyuddannet advokat til erstatningsafdelingen

Karriere hos Advokatgruppen

Til vores erstatningsafdeling søger vi en erfaren fuldmægtig eller nyuddannet advokat, der vil blive beskæftiget med den praktiske sagsbehandling af erstatningssager. Vi har brug for en stærk profil med gode teoretiske egenskaber. Det er et krav, at du har praktisk erfaring med behandling af erstatningssager.

Arbejdet vil primært bestå i arbejde med personskadeerstatning herunder bl.a. trafikulykker, arbejdsskade, patientskader og voldsofferskader samt rådgivning omkring forsikringsretlige og socialretlige spørgsmål i tilknytning til erstatningssagerDu skal kunne arbejde selvstændigt og tage ansvar. Derudover er det vigtigt, at du har gode kommunikations- og samarbejdsevner.

Generelt

Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet såvel fagligt som personligt, idet du selv kan være med til at præge din hverdag. Vi forventer, at du er resultatorienteret og kan rådgive om og anbefale juridiske holdbare løsninger. Du er ambitiøs og har et højt fagligt niveau.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende og attraktive stilling med gode arbejdsvilkår i en afslappet, men også seriøs atmosfære samt løn efter kvalifikationer.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til advokat Anders Munk Zacho på tlf. 31474700.

Ansøgning:

Ansøgning bedes sendt til job@advokatgruppen.dk. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

OM FIRMAET

Vi er et team af 25 jurister, og samlet 50 medarbejdere fordelt på vores kontorer i Aarhus, Horsens og Fredericia. Vi går meget op i at det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi har et stærkt socialt sammenhold. Vi har specialister både indenfor erhvervsret og indenfor privatlivets forhold. Vi rådgiver også foreninger, herunder brancheforeninger, og offentlige myndigheder. Vi er advokater for klienter i og uden for Danmark, og vi arbejder med både danske, udenlandske og internationale retsforhold