Advokatgruppen søger 3. års stud.jur. til kontor i Horsens

Karriere hos Advokatgruppen

Advokatgruppen søger til kontor i Horsens 3. års stud.jur. til erstatningsafdelingen – tiltrædelse snarest.

Som stud.jur. hos Advokatgruppen bliver du en del af en ambitiøs advokatvirksomhed, hvor vi lægger stor vægt på et højt serviceniveau over for klienterne, høj faglighed og fleksibilitet. Det skal være sjovt og spændende at gå på arbejde, hvorfor det sociale miljø sættes i højsædet.

Stillingen:

Dine primære opgaver vil være indenfor personskadeerstatning, men der vil til tider være behov for at hjælpe til indenfor andre områder.

Det forventes, at du er fleksibel med hensyn til din arbejdstid, som vil være ca. 16 timer om ugen.

Hvem er du:

Du bliver bachelor i jura til sommer og skal til at starte på kandidaten efter sommer. Du kan også komme i betragtning, hvis du er på overbygningen (1. år) og har taget eller påtænker at tage kursusfaget i personskadeerstatning

Du har en interesse for og ønske om at dygtiggøre dig indenfor det personskaderetlige område

Du er serviceminded og har ordenssans

Du er IT-kyndig og fortrolig med Microsoft Office

Vi tilbyder:

Vi tilbyder dig en spændende stilling i en virksomhed hvor vi sætter klienterne i fokus, og hvor du selv har stor indflydelse på din dagligdag. Vi tilbyder løn og ansættelsesvilkår efter gældende vilkår.

Ansøgning:

Ansøgning bedes sendt til job@advokatgruppen.dk. Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Tiltrædelse snarest. Oplysninger omkring stillingen kan stilles til advokat Anders Munk Zacho på tlf. 31 47 47 00.

Om Advokatgruppen

Vi er et team af 25 jurister, og samlet 50 medarbejdere fordelt på vores kontorer i Aarhus, Horsens og Fredericia. Vi går meget op i at det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi har et stærkt socialt sammenhold. Vi har specialister både indenfor erhvervsret og indenfor privatlivets forhold. Vi rådgiver også foreninger, herunder brancheforeninger, og offentlige myndigheder. Vi er advokater for klienter i og uden for Danmark, og vi arbejder med både danske, udenlandske og internationale retsforhold