Virksomhedsrådgivning

Advokatgruppen har et højt specialiseret team af advokater, der bistår både store og små virksomheder omkring alle dele af de juridiske aspekter, der knytter sig til virksomhedens drift.

Det er vores overordnet mål at give vores erhvervskunder en kompetent og værdiskabende rådgivning i øjenhøjde. Vi leverer skræddersyede ydelser med forretningsmæssig indsigt og forståelse, der rækker langt ud over det juridiske, og tilfører vores kunder både strategisk og kreativ sparring, så vi sammen kan opnå de bedste resultater.

De typiske områder indenfor vores virksomhedsrådgivning vil være:

  • Indgåelse og forhandling af kommercielle kontrakter
  • Køb og salg af virksomheder
  • Omstruktureringer
  • Løsning af kommercielle tvister herunder i forbindelse med mægling, voldgift og retssager
  • Bestyrelsesarbejde
  • Immaterialret
  • Markedsføringsret
  • Løbende sparring om alle virksomhedens forhold

 

Legal Services

Advokatgruppen tilbyder nu en helt unik mulighed for virksomheder, der ikke har egen juridisk afdeling.

Alle virksomheder har krav på en kvalitativ og værdiskabende rådgivning. Det er dog ikke alle virksomheder, der har mulighed for at etablere egen juridisk afdeling, ligesom omkostningerne til ekstern advokat afholder mange virksomheder fra at få den nødvendige juridiske rådgivning og derved til at være på forkant med de juridiske udfordringer.

Advokatgruppen har derfor udviklet et koncept, hvor virksomheden kan få skræddersyet den juridiske rådgivning efter behov og ambitioner, og derved får mulighed for at være på forkant

Med andre ord giver vi nu virksomheden mulighed for, at få sin egen fleksible juridiske afdeling uden selv at skulle ansætte, lede og administrere. Der er ingen forpligtelser og ingen bindinger. Vi udlåner vores bedste folk til virksomheden.

Der er tale om højt kvalificerede advokater alle med relevant erhvervsretlig baggrund.

Kontakt én fra vores team og hør nærmere.

 

Legal Service Team:

Anders Birch Poulsen

Nicolai Brommann Carøe 

Søren Merrild Bie 

 

Læs mere om Legal Services her.